Massage Arvidsjaur

Utbildad massör med god erfarenhet

Certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage, Diplomerad Fotvård- och Massageterapeut, Energimassage Axelssons Gymnastiska institut

Både massage och fotvård

Hos mig kan du få både massage och fotvård. Att arbeta som massör är fantastiskt roligt och givande, massage i vardagen är ett måste som ger både återhämtning och ny energi, detta bidrar till både bättre hälsa och välbefinnande.

Som utbildad massör kan jag erbjuda hjälp med akuta och långdragna besvär i kroppen, tillsammans kommer vi fram till en lösning som passar just dig. Självklart kan du boka tid för klassisk massage för avslappning och välbefinnande.

Jag vänder mig till företag och privatpersoner i Arvidsjaur med omnejd. Är du företagare och vill ge dina anställda gladare fötter eller massage? Massage och fotvård förebygger belastningsskador och sjukfrånvaro, jag ger alltid rätt massage vid rätt tillfälle, ni får individuellt anpassade och förmånliga prispaket, väljer själva hur ofta behandlingen ska utföras, kan dra av detta på skatten och bäst av allt bli poppis trots att du är chef.

Kontakta mig för mer information!

massage arvidsjaur malå slagnäs arjeplog