Om LM’s Fotvård och Massage

LM:s Fotvård och Massage

Jag är utbildad massör och fotvårdsterapeut. Certifierad massör av Branschrådet Svensk Massage, Diplomerad Fotvård- och Massageterapeut samt Energimassage Axelssons Gymnastiska institut.

Massage hjälper spända och ömmande muskler att åter bli smidiga och därmed ökar rörlighet och välbefinnande. Regelbunden massage håller trötthet och smärta borta från axlar, rygg och nacke. Massagen minskar smärttillståndet i kroppen och förbättrar inte bara blod- utan även lymfcirkulationen.

Massagen är också en bra och skön avkopplingsform som återställer balans och harmoni i kroppen. Vid massagen frisätts ”lugn och ro hormonet” oxytocin samt minskas halten av stresshormoner.

SUJOK – hand och fotakupunktur är en modern metod med lång tradition. Den används med framgång vid flera olika åkommor, både av professionella terapeuter och av lekmän. SuJok är godkänd av hälsomyndigheterna i flera länder. Det är en effektiv metod som snabbt blivit populär på många håll i världen tack var de goda behandlingsresultaten.

Fotvård för dig som vill unna dig en skön stund då dina fötter blir omskötta, eller för dig som inte orkar själv. Upplev den sköna känslan efter en behandling – unna dig själv att må bra.

Välkommen att boka din tid hos mig!

/Liselotte

massage arvidsjaur malå slagnäs arjeplog